Multimedya Ekran



Multimedya kelimesinin anlamı çoklu ortam anlamı taşımaktadır. Günümüzde artık teknoloji olmazsa olmazlarımız arasına girmiştir. Araç içinde kullanılan navigasyon sistemlerinde bu sistem bazı kişilerin ellerinde telefon tuttuğu için kaza yapmalarına neden olabilmektedir. Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte artık bu sistem araçlarda bir alana monte edilip sadece sürücülerin gözleri ile takip edebileceği bir sisteme sahip edilmiştir.
Bu sistemi kullanan kişiler diğer kişilere göre kaza ortamı daha az oluşan kişilerdir. multimedya ekran sayesinde yapılan tüm çalışmalar kazalara engel olmak ve kişilerin kendi yollarını en iyi şekilde bulmaları içindir. Bu sistemlerde istenilen bir navigasyon yazılımının kullanılması mümkündür. Adres bilgilerini girerek kişilerin aracın navigosyon cihazının kişileri yönlendirmesi ile hiçbir şekilde bir şehirde adres bilgisi olmayan kişiler bile yollarını kolay bir şekilde bulabilirler.
Güvenlik için kişiler ellerine alarak bluetooth kullanmamalıdır. Telefonla konuşmak, yol adreslerine bakmak araç kullanırken kesinlikle yapılmaması gereken hareketlerdir. Hatta araç kullanıcılarının yanındaki kişiler ile konuşmaları bile araç kullanma esnasında dikkatlerinin dağılmasına neden olabilmektedir. Geri dönüş kameraları da multimedya ekranlar ile birlikte kullanılır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnstagram Takipçilerinizi Etkileyin

Serçe Akademi

E Çarşı Alışveriş Dönemi