Serçe Akademi


Serçe Akademi içerisinde onlarca özelliği barındıran ve geleceğe umutla bakacak olan çocukların eğitimini sağlayan alanında profesyonelleşmiş akademilerden birisidir. İçerisinde 21. Yüzyılın getirisi ile şekillenen becerileri bulunduran robotik kodlama, bilişim gibi dersleri veren Serçe Akademi pek çok alanda öğrencilerinin gelişmesini sağlamaktadır.

Profesyonel eğitim kadrosu ile birlikte eğitimleri gerçekleştiren ve her öğrencisi ile özel olarak ilgilenen Serçe Akademi sıfırdan başlayan bir eğitim ile kodlama becerileri öğretmektedir. Gelişen ve değişen dünyanın hızına yetilmeye çalışan Serçe Akademi her yeni güne uyum sağlayan eğitimleri ile kendisini geliştirmektedir. Güncellemelerin yapılması, yeni içeriklerin sıklıkla hazırlanması ve sizlerin daha iyi bir eğitim almanız adına geliştirilmesi Serçe Akademinin en önemli özellikleri arasında yer almaktadır.

Serçe Akademi aracılığı ile yalnızca robotik kodlama değil aynı zamanda 3D tasarım dersleri, mobil programlama dersleri de alabilirsiniz. Her koşulda sizlere en iyi rehber görevini üstlenen Serçe Akademi eğitiminizin başından sonuna kadar aklınıza takılan her türlü sorunun cevabını sizlere vermektedir. Serçe Akademi farkı ile eğitim almak isterseniz sizler de iletişim adresleri üzerinden iletişime geçerek akademiye kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnstagram Takipçilerinizi Etkileyin

E Çarşı Alışveriş Dönemi