Cradle to Cradle Sertifikası



Cradle to Cradle sertifikası, dairesel ekonomi altında üretilen daha güvenli ve daha sürdürülebilir ürünlerin uluslararası kabul görmüş bir ölçüsüdür. Cradle to Cradle sertifikasına sahip üreticiler, markalar ve tasarımcılar; gezegenimiz ve insanlar üzerinde olumlu tesiri olan ürünler oluşturabilirler. Sağlık sektöründen tekstil sektörüne yüzlerce ürün beşikten beşiğe kadar sertifikalandırılmıştır. Şirketler sorumlu satın alma kararları verirken C2C sertifikalı ürünleri tercih ederler.

Cradle to Cradle, William McDonough ve Dr. Sertifikalı Ürün Standardı Michael Braungart tarafından oluşturulan Cradle to Cradle tasarım ilkelerine dayanmaktadır. İki yılda bir yenilenmesi gereken belgelendirme süreci, şirketleri sürekli olarak geliştirmeye teşvik eder.
Farklı sektörlerden birçok şirket, güvenli ve dayanıklı ürünler geliştirmek için Cradle to Cradle'ı kullanır. Üretim ve ürün süreçleri analiz edilir ve iyileştirme fırsatları ortaya çıkar. Üretim süreciniz malzeme sağlığı, malzeme yönetimi, yenilebilir su yönetimi, enerji yönetimi ve sosyal uygulanabilirlik kriterlerine göre analiz edilir. Üçüncü taraf olarak değerlendirilen üretim sürecinizin bir sonucu olarak alacağınız sertifika, pazardaki rekabetinizden daha iyi performans göstermenizi sağlar. Cradle to Cradle, sürdürülebilir satın alma politikanızı güçlendirir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnstagram Takipçilerinizi Etkileyin

Serçe Akademi

E Çarşı Alışveriş Dönemi