Çivili Hasır


Tekstil sektörü içerisinde, balya açıcı çeşitlerinde, karışım odalarında ve besleme ambarları mecrasında kullanılan çivili hasır, sık kullanılan sanayi materyallerinden biri olarak bilinmektedir. Hasır üretiminde Avrupa ülkelerinden ithal edilmiş; bünyesinde özel alaşım barındıran ve ısıl işlem geçiren çiviler kullanılmaktadır.

Üretim bölümünde lamine tahta çıtalar, özel sertleştirilmiş alüminyum çıtalar veya yüksek mukavemete dayanabilen doymuş polimer çıtalar kullanılmaktadır. Bununla beraber açma makinesi yükleyicisini ilgilendiren alüminyum pivotlu bantlar, PVC banda vulkanize edilmiş profili olan bantlar ve kayış şeritler üstüne monte edilmiş vaziyette plastik çıtalı özel aktarma ve taşıma hasırları da kendine yer bulmaktadır.

Hasırların üretim basamağında kullanılan tüm vida, civata ve somunlar gömme olarak yapılmış olup hiçbir yüzeysel sürtünmeye ve aşınmaya mahal vermeyecek şekilde doğru bir biçimde çalışmaktadır. Hasırlar isteğe uygun bir biçimde kenarı zincirli ya da zincirsiz şekilde üretilebilmektedir.

Çivili hasır üretiminde kalite ve güvenilirlik müşterinin en çok önem verdiği konuların başında gelmektedir. Alınan çivili hasırlardan istedikleri düzeyde verim elde etmek isteyen müşteriler, memnun kaldıkları takdirde çivili hasır alımını sürdürmektedir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnstagram Takipçilerinizi Etkileyin

Serçe Akademi

E Çarşı Alışveriş Dönemi