FENERBAHÇE NE ZAMAN KURULDU?




Süper lig takımları arasında Galatasaray ile birlikte en bilinen futbol takımı olan Fenerbahçe 1907 senesinde İstanbul’da kurulmuştur. Bein sports haberlerinde son dakika olarak sık sık karşımıza çıkan Fenerbahçe takımı her ne kadar Galatasaray ile ezeli bir rekabet içerisinde olsa da varlığını yine bu ezeli rakibine borçludur. Zira biri olmadan ötekinin varlığı amaçsızlaşacak ve süper lig’in hiçbir tadı tuzu kalmayacaktır.
Bu yüzden bein sports haberlerinde son dakika olarak verilen Fenerbahçe haberleri Galatasaray’ın ismi geçmeden verilmez. Bir elmanın iki yarısı gibi olan bu iki futbol kulübünün taraftarları her ne kadar birbirlerine düşmanca duygular besleseler de biri olmadan ötekinin hiçbir anlamı olmayacağının bilincindedirler.
Türkiye’de futbol denilince akla ilk gelen ve haber bültenlerinde ismi sık sık geçen bu takımın şu anki başkanı Ali Koç olmasına rağmen efsanevi başkanları Aziz Yıldırım uzun bir süre boyunca taraftarları tarafından unutulmayacaktır. Öte yandan taraftar sayısı gün geçtikçe artan kulübün 20 milyon civarında destekçisi bulunmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnstagram Takipçilerinizi Etkileyin

Serçe Akademi

E Çarşı Alışveriş Dönemi