Iphone Kilidi



Apple marka cihazlar da aktivasyon kilidi bulunur. Bu mevcut kilit sistemi ile Apple ID kullanılıyor böylelikle cihaz güvenliği sağlanıyor. Kullanılan sistem sayesinde iphone kırma ya da açma gibi durumlar gerçekleşmiyor.

Eğer iphone cihaz sıfırlanır ise aktivasyon kilidi ortaya çıkıyor.  Bu kilidin açılması için ise Apple ID oturumu talep ediliyor. Aktivasyon kodu avantajlı bir durum olmasına rağmen ikinci el iphone tercih ediliyor ise bu dezavantaj hâline gelebilir. İkinci el cihaz satıcıları tarafından kitlenen iphone kilidi ve iphone aç işlemi  alıcılar için ise olumsuzluk yaratıyor.

Iphone Kilidi Kaldırma Kolay Mı?


Güvenlik önlemleri arasında sıkça tercih edilen iphone kilidi  sayesinde kayıp ya da çalıntı gibi durumlarda iphone bul uygulaması devreye giriyor. Bu özelliğin aktifleşmesi ile aktivasyon kilidi de açılıyor.

Iphone kilidi kaldırma işlemi sadece cihaz sahibi kişiler tarafından ya da uzman kişiler tarafından gerçekleşir. Bu özellik ile diğer kişilerin iphone kırma imkânı bulunmaz. Kişinin iphone aç işlemini yapması ve ardından bu kilidi sorgulamak için ayarlar kısmını kullanması gerekir. Eğer iphone kilidi kaldırma işlemini gerçekleştirmek istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnstagram Takipçilerinizi Etkileyin

Serçe Akademi

E Çarşı Alışveriş Dönemi